Jobba hos oss

Att arbeta som personlig assistent hos Akilles

Våra medarbetare har en nyckelroll hos oss. Därför satsar vi på dig och ger dig möjlighet till både personlig- och yrkesmässig utveckling.

Hos oss jobbar du med kunder som är barn, ungdomar och vuxna med fysiska och eller psykiska funktionsvariationer. Som personlig assistent blir ditt jobb att ge det stöd och den service som kunden önskar. Det är dina personliga egenskaper som gör att just du passar för detta yrke. Din servicekänsla och engagemang är de två viktigaste egenskaperna för ditt jobb.

Vi tycker att det är viktigt att du får en arbetsintroduktion för att känna dig trygg och kunna göra ett jobb med bra kvalitet från start. Behoven ser självklart olika ut beroende på vem du arbetar hos och vad du har för tidigare erfarenhet. Akilles tillhandahåller handledning och utbildning anpassat efter varje arbetsplats. Varje kund är unik och vi skräddarsyr alltid våra lösningar för kundens bästa.

Akilles arbetar aktivt för att erbjuda bra anställningsvillkor för att våra kunder ska få stöd av kompetenta och engagerade personliga assistenter. Vi anser att bra anställningsvillkor är en förutsättning för god assistans. En glad och nöjd assistent leder till en bra assistans för våra kunder.