Jobba hos oss

Akilles som arbetsgivare

Personlig assistans med de bästa villkoren

Oavsett om du föredrar en anhörig som anställd eller en annan assistent erbjuder Akilles följande villkor:

  • Bra löner och anställningsvillkor
  • Kollektivavtal: För oss är kollektivavtal en självklarhet, Akilles är medlem i Vårdföretagarna. Kollektivavtalet reglerar anställningsformer, arbetstider, lönebestämmelser, arbete på obekväm arbetstid, resor, sjuklön, semestrar, pensioner och försäkringar
  • Utbildning: För att öka tryggheten i vardagen kan Akilles erbjuda kompletterande utbildning i form av Första Hjälpen, brandkunskap och hjärt- och lungräddning bland annat.
  • Pensionsavsättningar/försäkringar: Utöver den allmänna pensionen har du också en tjänstepension som heter avtalspension SAF-LO. Premien betalas av Akilles och motsvarar fyra procent av din lön.
  • Arbetsmiljöfrågor är viktiga för oss. Akilles arbetar för en sund arbetsmiljö för alla anställda. Vi följer upp skador, personalomsättning och sjukfrånvaro för att vid behov kunna vidta åtgärder för att öka säkerhet och trivsel på arbetsplatsen.

Kundansvarig

När du jobbar hos Akilles har du alltid en kontaktperson, en kundansvarig som du kan vända dig till med frågor och för att få stöd. För kundens och din trygghet har vi en jour dygnet runt året runt som du som personlig assistent kan kontakta då akuta situationer uppstår utanför kontorstid.

Vill du jobba hos oss?

Besök livihop.teamtailor.com där du kan söka en utannonserad tjänst eller registrera dig i vår kandidatbank.

Eller kontakta rekryteringsansvarig:

Zahraa Maatouk
073-672 59 823
zahraa@akillesassistans.se

Vi ser fram emot din ansökan!